Find Knæpude blandt 65+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående knæpuder er senest opdateret i dag (14/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Knæpude.dk, det helt rigtige sted at finde knæpuder. Vi har udvalgt 65 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det knæpude tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 65 forskellige knæpuder fra 9 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Knæpude af memory skum - let model

Knæpude af memory skum - let model

149 kr.

Billede af Knæpude der aflaster knæ, ryg & hofte - memory skum 25x21x13 cm. m/aftageligt betræk (hjerteformet)

Knæpude der aflaster knæ, ryg & hofte - memory skum 25x21x13 cm. m/aftageligt betræk (hjerteformet)

149 kr.

99 kr.

Billede af Knpude 60X40X4CM vandtt

Knpude 60X40X4CM vandtt

565 kr.

215 kr.

Billede af Knæpude - Aflastningspude til knæ - Trykaflastende Memory skum - 26x20x14cm

Knæpude - Aflastningspude til knæ - Trykaflastende Memory skum - 26x20x14cm

399,95 kr.

149,95 kr.

Billede af Knæpude OS str. 40 x 30 x 4

Knæpude OS str. 40 x 30 x 4

430 kr.

217 kr.

Billede af Knæpude 536 Grå

Knæpude 536 Grå

68,75 kr.

58 kr.

Billede af Green>it Knæpude stribet

Green>it Knæpude stribet

49,95 kr.

24 kr.

Billede af Haveværktøj 3 dele + knæpude 395 mm

Haveværktøj 3 dele + knæpude 395 mm

70 kr.

58 kr.

Billede af BATO Knæpude EVA - small (8892)

BATO Knæpude EVA - small (8892)

198,75 kr.

98 kr.

Billede af Fjällräven Knee Pads / knæbeskyttere (2 stk.) - Tilbehør til beklædning

Fjällräven Knee Pads / knæbeskyttere (2 stk.) - Tilbehør til beklædning

179 kr.

138 kr.

Billede af BATO Liggepude EVA Large 1100x550x35 mm knæpude (8896)

BATO Liggepude EVA Large 1100x550x35 mm knæpude (8896)

648,75 kr.

322 kr.

Billede af Mini laptray (knæpude) - Smart bakkebord med antiskrid og formbare puder.

Mini laptray (knæpude) - Smart bakkebord med antiskrid og formbare puder.

799 kr.

699 kr.

Billede af Hugged® - Ergonomisk knæpude

Hugged® - Ergonomisk knæpude

299 kr.

189 kr.

Billede af Aflastningspude som giver en forbedret komfort ( Knæpude )

Billede af TAOline Halvrund knæpude, Lille (Beige)

Billede af TAOline Halvrund knæpude, Lille (Sort)

Billede af Knæstøtte i gelé med varm og kold effekt

Billede af Ergonomisk knæpude til elevering af din ben - Blød og allergivenlig. (40x68x16)

Billede af GAMA Rund Knæpude til briks ø15 (Hvid)

Billede af GAMA Rund Knæpude til briks ø15 (Sort)

Du kigger lige nu på 65 knæpuder fra 9 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Bato Esschert Design FHB Fjällräven Hugged Hultafors InnovaGoods Rothco Zenkuru

3 gode grunde til at passe ordentligt på sine knæ - og 3 ting du skal overveje før du køber en knæpude

Det er vigtigt, at man sørger for at passe godt på sin krop igennem livet. Livet er trods alt en hel del sjovere, hvis man kan få lov til at leve det uden smerter. Det kan være, at du selv nogle gange kan mærke, at du ikke har været helt god ved din krop? Man kan heller ikke altid gøre alting perfekt. Det er dog vigtigt, at du gør dit bedste for at passe godt på dine knæ. Der er nemlig mange, der oplever, at de begynder at få problemer med knæene, når de kommer op i alderen. Det kan skyldes, at man ikke har været skånsom nok mod sine knæ igennem livet. Uanset hvilken alder du har, så er det altid godt, hvis man begynder at tænke på at skåne sine knæ. Det kan du læse mere om i denne artikel, og så kan du også læse tre ting, du skal overveje, inden du køber en knæpude.

 

Få det bedst mulige liv

Der er ikke nogen, der ved det med sikkerhed, men det kan være, at vi kun lever én gang. Man bør i hvert fald forsøge at få det meste ud af sit liv, for man ved aldrig, hvad der kommer til at ske. Når man engang går bort, så bør man se tilbage på sit liv og være glad for det, som man har opnået. Hvis der er noget, der kan forhindre folk i at udføre fantastiske ting, så er det fysiske eller psykiske smerter. Det er klart, at det ikke er lige så sjovt at tage på en vandretur, hvis man hele tiden skal holde pause og have ondt i kroppen. Hvis du gerne vil give dig selv de bedste vilkår for at skabe det fedeste liv, så skal du sørge for at passe godt på din krop.

 

Dine ben skal bære dig resten af livet

Hvis du nogensinde har oplevet knæsmerter, så ved du også, hvor forfærdelig det kan være bare at gå en tur. Hvis du ikke har oplevet det, så er du ganske heldig. Det er vigtigt, at man passer godt på sine knæ, fordi de er det mest skånsomme på hele kroppen. Du bør naturligvis også passe på resten af din krop, men du er alligevel begrænset på et helt særligt niveau, hvis du slet ikke kan gå en tur. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på dine knæ. Det kan du f.eks. gøre ved at købe en knæpude.

 

Du får dyrket mere motion

Det kan være, at du også går en smule op i at holde dig selv i form. Der er i hvert fald mange, der får rigtig meget glæde ud af at motionere, og det kan være, at det er noget, du kan genkende ved dig selv. Det er klart, at det kan være svært at motivere sig selv til bevægelse, hvis man får ondt af det. Bevægelse kan derimod være utrolig sjovt - og det behøves slet ikke at føles som motion - hvis man bare kan have det godt, imens man bevæger sig. Hvis du gerne vil skubbe dig selv hen i retningen af at dyrke mere motion, så er det at passe på sine knæ i hvert fald et godt skridt på vejen.

 

Det skal du overveje, inden du køber en knæpude 1

Der er flere ting, man bør overveje, inden man køber en knæpude. Det er f.eks. vigtigt, at du overvejer, hvor tyk eller tynd, du har behov for, at den skal være. Det er jo vigtigt, at du får skånet dine knæ tilstrækkeligt, for det er trods alt det, der er hele formålet med knæpuden. Det er en rigtig god idé at investere i en knæpude, og hvis man laver meget arbejde, hvor man sidder på sine knæ, så bør man faktisk som udgangspunkt altid bruge en knæpude.

 

Det skal du overveje, inden du køber en knæpude 2

Du skal også huske at overveje, hvilket underlag du skal bruge din knæpude på. Det er jo f.eks. ikke helt ligegyldigt, om du skal sidde på hård asfalt, eller om du skal sidde på græsset. Det kan også være, at du skal have knæpuder til forskellige formål, hvis du ikke kan finde en rette til det hele.

 

Det skal du overveje, inden du køber en knæpude 3

Du kan også overveje, om der er et bestemt design eller en farve, som du godt kunne tænke dig at have din knæpude i. Det kan også være, at du er helt ligeglad, men så kan det være, at du skal overveje, om der er et bestemt stof, du godt kunne tænke dig. Her kan det være, at du i samme omgang skal overveje rengøring. Hvis du skal bruge din knæpude i haven, så er det dog måske lidt ligegyldigt, om den bliver beskidt.

Hvorfor skal du købe online - Tre fremragende grunde til hvorfor det er en god ide

Hurtigt at undersøge priser på knæpuder

Den måske største fordel ved at handle på nettet er at det er nemt at sammenligne priserne blandt de forskellige forhandlere. Man kan enten gøre det selv - men nu hvor du er her på knæpude.dk har du sikkert allerede set fordelen ved at bruge en service specialiseret i knæpuder til at finde en billig knæpude.

Så får du nemlig nemt overblikket til at træffe den rigtige beslutning.

Ofte fri forsendelse

Butikken prøver at lokke dig til at købe lidt mere end du havde tænkt - og derfor vil de gerne give fri levering, du skal bare købe for et vist beløb, der varierer blandt de forskellige forhandlere her på knæpude.dk. Og du ender selvfølgelig med at købe for mere - men det gør egentlig ikke noget.

Tricket er bare at du ud over din knæpude køber nogle flere ting som du skal bruge i fremtiden.

Så køber du sjældnere end du måske havde gjort i fysiske butikker - men til gengæld får du grats levering af knæpuden.

Skal ikke stå tæt

Hvis du køber din knæpude online i stedet for i en butik undgår du at stå tæt sammen med alle de andre shoppere der også er på jagt efter et godt tilbud. Det kan man ellers godt nemt risikere - butikker er små, der er mange der gerne vil købe, og folk har ikke altid den samme fornemmelse for afstand og intimsfærer som du måske har - så at gå i butik kan nemt blive noget af en oplevelse, som du slipper for ved at handle online.

Hvis du kunne lide Knæpude.dk

Vi kan også anbefale at du besøger vores anden side massagebold.dk. Ud over knæpude.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Partnere

Tak til alle de sponsorer der gør det muligt for os at drive Knæpude.dk:

Find det du mangler på knæpude.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 135 produkter fra mere end 46 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 288 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:03:24.

135
Produkter
46
Forhandlere
288
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.